loader image

Over ons

Marinda van Veelen is GZ- psycholoog (BIG), Kinder- en Jeugdpsycholoog (NIP) en Orthopedagoog generalist (NVO) afgestudeerd aan de Universiteit in Utrecht. Zij heeft jarenlange ervaring met behandeling en diagnostiek. Eerst als gedragsdeskundige met kinderen, jongeren en ouders, later als GZ-psycholoog ook met volwassenen. Zij heeft uitgebreide ervaring met opvoedings- en gedragsproblematiek zowel in de ambulante als in de residentiele behandeling binnen de jeugdhulpverlening en jeugdbescherming.

Marinda van Veelen is geregistreerd in het BIG-register (onder nr 09062485825) waarmee zij voldoet aan de vastgelegde kwaliteitseisen door de overheid. Zij is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP), de Nederlandse Vereniging Van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO) en de Vereniging EMDR Nederland (VEN).

Visie

Praktijk Van Veelen richt zich op het versterken van het individu vanuit de kwaliteiten en eigen kracht van de persoon. Vanuit een persoonlijke benadering wordt deskundige hulp geboden afgestemd op de hulpvraag van kind en ouders.

Samenwerking met kind, ouders, school en andere betrokken hulpverleners, behandelaren en artsen is belangrijk om tot een compleet beeld van de problematiek te komen. Wij streven naar een integrale aanpak en behandeling.